Bohemain Kristalli, Tsekkiläinen Kristalli

24.09.2013 18:39
Kristallikauppa myy 100%sta Bohemain Kristallia.
 
 
Kristallikauppa on tarkoitettu ihmisille, jotka tietävät keitä he ovat. Ihmisille, jotka ovat itsevarmoja ja menestyneitä. Meille, jotka vaadimme elämältämme laatua. Me kaikki olemme uniikkeja ja
omalaatuisia,ja ansaitsemme vain parasta elämältämme. Bohemian kristalli edustaa kaikkia näitä luonteenpiirteitä.
 

Bohemian kristallin valmistaminen on pitkä, hidas ja tarkka prosessi. Se vaatii paljon kärsivällisyyttä ja isoa sydäntä. Valmiiden designtuotteiden – täydellisten lasitaideteosten ja tuotteiden – tekemiseksi tarvitaan paljon ammattitaitoa. Jokainen alkuperäinen Bohemian kristallista valmistettu viinilasi, samppanjalasi, viskilasi ja konjakkilasi edustavat tätä uniikkia taitoa. Jokainen perinteinen Bohemian kristallista valmistettu lasi on

taideteos. Yhden pienen maljakon tai muutaman lasin valmistus voi viedä kuukauden. 

Monet tunnetut kristallituotteet  valmistetaan Tšekin tasavallassa Slovakiassa. Tämän jälkeen tuotteet pakataan erilaisiin pakkauksiin brändin nimellä varusteltuna.

 

 

Kristallikauppa tarjoaa alkuperäisestä Bohemian kristallista ja myös modernista konevalmistetusta kristallista valmistetut tuotteet. Kaikki laadukkaat tuotteemme on valmistettu Tšekissä tai Slovakiassa, joista tulevat maailman parhaat ammattilaiset. Valikoimastamme löytyvät muun muassa kristallilasit  viinilasit  , viskilasit, konjakkilasit, sampanjalasit ja liköörilasit sekä paljon muuta.

 
Bohemia kristalli on täydellinen lahja kaikille, olipa kyseessä sitten syntymäpäivälahja, häälahja, vuotisjuhla, valmistujaislahja, lahja miehelle, lahja naiselle, lahja äidille tai lahja isälle. Jos lisäät tuotteeseen uniikin omistuskirjoituksen, et voi löytää parempaa lahjaideaa mistään muualta.
 

Katso Video

 
 
 
 
Takaisin